Sinopsi

El matrimoni Carrofil són una parella amb un ofici molt peculiar: són creadors i constructors d’éssers fantàstics! Voleu conèixer els dracs que fabriquen? Atanseu-vos-hi i entreu en el seu món imaginari: podreu viure l’experiència inoblidable de pujar i domar un dels seus dracs! I podeu estar tranquils, que no mosseguen!

Un carrousel i una instal·lació màgics, plens d’artefactes i éssers d’allò més curiosos i entranyables.

Lo Carrofil és un carrusel de set metres de diàmetre amb cinc dragonets confeccionats amb retalls de mil teixits. Cada dragonet suporta dues cadiretes per a que dos infants d’edats compreses entre els 3 i els 6 anys s’hi puguin pujar. Els actors de la companyia i un tema musical original els acompanyen durant el viatge. A més del carrusel, una original guixeta complementa la instal·lació. Aquí els actors de la companyia donen la benvinguda als nens i nenes.

Carrusel infantil

El carrofil és una proposta d’entreteniment de Efímer pels mes petits, aquest carrusel compta amb 5 personatges fantàstics on els nens passessin un molt bona estona, estrenat a la ciutat de Lleida en el 2016 i després a Barcelona Per a la Mercè d’aquest any, la nostra atracció ha demostrat ser d’un gran interès pels mes petits.
En aquest carrusel infantil els nens podran pujar-se damunt d’un Drac i donar-li moviment a la boca i coll seguit amb el suport dels actors que animessin aquest passeig.
Aquest carrusel compta amb sons i animació brindades per la companyia, la instal·lació és sorprenent perfecta per decorar o ambientar un lloc.

Aquest carrusel és bó per:
  1. Festes infantils o esdeveniments doni els nens necessiten una atracció.
  2. Dispensació en zones de recreació.
  3. Esdeveniments grans de molta concurrència.
  4. Fires i festivals.

Per saber-ne més

TIPUS D’ESPECTACLE: Instal·lació de carrer. Carrusel
PÚBLIC: 3 a 6 anys. Familiar
NOMBRE D’ACTORS: 3 persones de la companyia i 2 persones de l’organització
IDIOMA DE L’ESPECTACLE: Espectacle sense text. Les indicacions dels actors per al bon funcionament de la instal·lació es poden donar en català, castellà o anglès segons convingui.
DURACIÓ DE L’ESPECTACLE: Passis ininterromputs d’uns cinc minuts de durada


ESPAI: superfície lliure d’obstacles i plana de 10×10 metres mínim
ESCOMESA: presa de corrent de 220V. 8000W
PERSONAL: 2 persones de càrrega i descàrrega durant el muntatge 2,5 hores) i el desmuntatge (1,5 hores). 2 persones de suport quan la instal·lació està en funcionament. Vigilància quan la instal·lació no està en funcionament.
Vegeu la fitxa tècnica per a més detalls.