Sinopsi

Passegeu amb ells una estona i redescobriu el món amb els seus ulls. Voldreu abraçar-los i gratar-los com ho faríeu amb un cadellet. I us en voldreu endur un a casa. Ho sabem.

Els Traps són tres titelles de 3,5 metres d’altura i 4,5 metres de llargada confeccionats amb retalls de mil teixits. Dins de cada un d’ells, i de manera que resulta invisible al públic, un actor els manipula aconseguint moviments del tot orgànics. A més, emeten sons i estan dotats sistemes d’amplificació. La impressió és la de trobar-nos davant de tres éssers vius sorgits d’un món de somni.

Els Traps funcionen en itinerants i són aptes per a formats de desfilades. Especialment indicats per a esdeveniments amb afluència de públic infantil i familiar. De caràcter afable, interaccionen amb l’entorn i amb el públic, i no poden evitar fer amics allà on van!

Els “Traps” un espectacle de Dracs reals?

Els dracs existeixen en la nostra història com un mite des de fa molt temps al nostre món, ja siguin real o reals aquest somni sempre ha estat present en el nostre cap i en moltes cultures i ha desenvolupat històries increïbles al llarg de la trajectòria de l’home.
Després de molts estudis científics des de la prehistòria fins a aquests últims temps i un sense fi de documentals no ha existit una prova concloent de l’existència de dracs reals en el nostre temps. Per aquesta raó hem fet un pas a davant i hem creat un espectacle de dracs reals animat i apte per tots els somiadors.

Llavors les boles de drac reals no existeixen veritat?

Lamentablement “No”, òbvia i afortunadament per cridar a aquests dracs Els Traps no necessites reunir les 7 boles de drac, solament has de cridar-nos, segons la nostra llegenda ells estan vius en aquest segle i són capaços d’anar a qualsevol cova o ciutat on siguin cridades. Si tal vegada no siguin els dracs reals que somies però són capaços de fer-te creure que si els són, solament bastés que els miris als alls i vegis els monstruosos i tendres que poden ser.

Dracs reals trobats

Al nostre planeta existeixen evidències de la dependència de dracs en alguns animals com els rèptils de gran grandària, per exemple el drac de Komodo, que el passat se li atribuïen fantàstiques històries, segons la ciència aquestes espècies si tindrien un gran semblat als dracs que escoltem en les històries fantàstiques de dracs reals, però clar aquests no volen ni escupen foc, bé els nostres dracs “Els Traps” tampoc, però si tenen una gegantesca grandària que espanta a qualsevol.

Per saber-ne més

TIPUS D’ESPECTACLE: Itinerant de carrer. Apte per a desfilades.
PÚBLIC: Familiar. Totes les edats
NOMBRE D’ACTORS: 3
IDIOMA DE L’ESPECTACLE: espectacle sense text
DURACIÓ DE L’ESPECTACLE: Passis de 30 minuts


ESPAI DE MUNTATGE: 10 x 10 metres aprox.
TEMPS DE MUNTATGE/DESMUNTATGE: 1 hora
PERSONAL: 3 persones de suport durant les actuacions, una per cada Trap
Vegeu la fitxa tècnica per a més detalls.