Sinopsi

Els que la miren, des de fora, veuen la seva bellesa, però només els que han entrat poden entendre la seva màgia. És un moment en una altra realitat. Una festa en una altra dimensió.

La nostra cúpula transparent, de 8 metres de diàmetre a la base, recrea aquelles boles que tenen un paisatge en miniatura en el seu interior, a on "neva" a l'agitar-. Dins de la cúpula, un xou de llums i música creat expressament es reprodueix en coordinació al funcionament de les grans turbines que fan volar pels aires quilos i quilos de confeti, produint la sensació d'estar enmig d'una tempesta. A més, en ser la cúpula transparent de l'espectacle és doble, ja que des de fora el públic pot veure a l'interior a persones de totes les edats jugant amb el confeti com si fos neu. És fascinant veure a adults i nens passant-ho bé junts.

Una festa en una altra dimensió. Un espectacle per a esdeveniments.

Format

La Gran Tempesta és un espectacle idoni per a esdeveniments amb gran afluència de públic, ja que cada passi dura amb prou feines cinc minuts, i entren grups d'unes 30 persones cada vegada. Les passades es succeeixen sense més descans entre ells que el temps necessari per fer el canvi de grup, amb una afluència mitjana que supera les 200 persones per hora. A més, l'acurada estètica de la instal·lació i la possibilitat de ser testimoni, des de fora, del gaudi de persones de totes les edats i condicions, converteixen La Gran Tempesta en un reclam indiscutible.

Aquesta instal·lació té espacial interès en casos de grans esdeveniments privats, i molt especialment celebracions corporatives. A part de la possibilitat de personalitzar el confeti per adequar-lo als colors corporatius, cal destacar que La Gran Tempesta convida, de forma natural, a immortalitzar el moment sota la tempesta mitjançant selfies, fotos de grup o vídeos, per la qual cosa és una inestimable font de material susceptible a ser usat en xarxes socials.

Espectacle per a esdeveniments

La gran tempesta és un espectacle per a tot públic, un entreteniment gairebé esportiu disponible per a totes les ciutats d'Espanya des de Barcelona, ​​Madrid a Sevilla, aquest espectacle per a esdeveniments és una producció original d'aquesta Efimer, Aquesta atracció és idònia per a esdeveniments empresarials de gran afluència , per diversos motius la seva estructura ens permet entretenir a l'espectador ja sigui dins o fora de la cúpula amb una instal·lació de so tant dins com fora de l'estructura, convertint l'ambient un concert en viu. Contractar aquest servei és molt senzill posa't en contacte amb nosaltres només per ultimar detalls.

6 raons per contractar La Gran Tempesta per al vostre esdeveniment.

1- És una experiència única que, potser per la seva simplicitat, commou públic de totes les condicions.

2- L'impacte estètic del conjunt és innegable

3- La rotació de públic a l'interior és constant, de manera que l'afluència és molt alta

4- L'espectacle és visible des de l'exterior i entreté alhora que crea expectativa als que esperen entrar o, simplement, tafanegen.

5- L'abundància de material gràfic que es genera pot repercutir en un gran impacte en les xarxes socials.

6-  Accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Per saber-ne més

TIPUS D'ESPECTACLE: Instal·lació de carrer de gran format.
PÚBLIC: Totes les edats.
LLENGUA DE L'ESPECTACLE: Espectacle sense text. Les indicacions dels actors per al bon funcionament de la instal·lació es poden donar en català, castellà o anglès segons convingui.
DURADA DE L'ESPECTACLE: Passades ininterromputs d'uns cinc minuts de durada.


ESPAI: Superfície lliure d'obstacles i plana de 16 × 10 metres mínim.
ESCOMESA: potència 22KW (aprox), (trifàsica a 380V + neutre + terra), amb un quadre general de distribució amb 2 preses cetact de 32A i 2 preses a schuko
PERSONAL: 2 persones de càrrega i descàrrega durant el muntatge (3,5 hores) i el desmuntatge (2,5 hores). 2 persones de suport quan la instal·lació està en funcionament. Vigilància quan la instal·lació no està en funcionament.
Veure la fitxa tècnica per a més detalls.