Sinopsi

Tan especial que no us en volíeu separar mai, era el vostre company d’aventures durant el dia i l’amic que protegia els vostres somnis quan anàveu a dormir. Tenia vida, oi?
El nostre és només una mica més gran!


El nostre mico de peluix és un titella de fil de sis metres d’alçada, suportat per un carro-grua elèctric. Es mou amb el treball conjunt de set manipuladors i cobra vida, amb el seu caràcter tendre i afable, per encantar a grans i petits.

De Peluix és un espectacle de carrer que funciona en itinerant i és apte per a formats de rua. És adequat per a tots els públics, però especialment idoni per a esdeveniments amb públic familiar i infantil. El carro que impulsa el titella suporta també l’equip de so des d’on es dispara la banda sonora. Tot l’espectacle està coreografiat i s’anima al públic a ballar amb el mico, així com a participar de les interaccions del titella amb el públic i l’entorn.

De peluix és un Mico de Peluix Gegant ?

El nostre enorme peluix és el peluix mes gran de tots els peluixos, a part daixò també és la titella mes gran de la companyia, El nostre mico de peluix gegant compta amb 6 metres d’altura i és manipulat amb cordes i uns 6 actors o voluntaris que li donen joc als seus moviments, hem d’aclarir que és un mico no un osset i tampoc és un goril·la, és un simpàtic mico anomenat “BU”, encara no hi ha llibres que expliquin les seves històries però la teva pots formar part d’ella, si el viatja fins a la teva ciutat i aquestes disponible pots formar part de l’equip de voluntaris, assabenta’t a les nostres xarxes on estarà actuant i pots venir amb nosaltres a formar part d’aquesta aventura.
El mico de peluix gegant al que cariñozamente anomenem D’peluix, porta 4 anys amb nosaltres, estrando el seu primer passi a la cabajalgata de reis a Barcelona el 2013 fins avui en dia, recorre diferents pobles i ciutats d’Europa.

Per saber-ne més

TIPUS D’ESPECTACLE: itinerant de carrer de gran format. Apte per a desfilades.
PÚBLIC: Familiar, totes les edats.
NOMBRE D’ACTORS: 3 persones de la companyia i 6 voluntaris
IDIOMA DE L’ESPECTACLE: espectacle sense text
DURACIÓ DE L’ESPECTACLE: 60 minuts o dos passis de 30 minuts


ESPAI DE MUNTATGE: 15 x 15 metres aprox.
ESPAI DE L’ITINERANT: dimensions mínimes de 4,5 metres d’amplada i 6 metres d’altura.
ESCOMESA: punts amb presa de 220V a l’espai de muntatge i on es pactin descansos (si s’escau).
PERSONAL: 6 persones per a la manipulació durant l’espectacle (hauran de fer un assaig previ mínim 2 hores abans de la primera actuació) i 2 persones de suport. Vigilància durant les estones que no hi ha actuació.
Vegeu la fitxa tècnica per a més detalls.