Video Complet

Resum

Font de Montjuic

Sinopsi Cap de d’any 2018 Barcelona

L’espectacle de Cap de d’any 2018 Barcelona té una duració total de 38 minuts, i està organitzat en els següents blocs:

S’apuja el teló

El primer minut de l’espectacle ens servirà per crear un moment d’expectació alhora que presentem l’espai i el desplegament de recursos tècnics.

Primera part

Dedicada al comiat de l’any 2017: una veu masculina, d’edat avançada, el representa. Aquesta veu està integrada a la banda sonora i és musica- da. Ens parla de tradició, del que volem conservar i del que hem de deixar enrere. Del llastre que hem de deixar per fer lloc al que vindrà.
Els primers 9 minuts, de ritme creixent, són romàn cs. La tradició, representada pels go ms de raïm, n’és la protagonista. Transcorregut aquest temps, els go ms, que s’hauran anat desplaçant per guanyar protagonisme, explotaran deixant anar una cascada de confe sobre el públic. Un cop hem fet explotar els go ms, deixarem que el 2017 ens faci un darrer regal: durant 7 minuts, de ritme sos ngut i to molt fes u, ballarem i celebrarem envoltats d’efectes de pirotècnia espectaculars. Serà la foguera on cremarem el llastre que carreguem per arribar a Cap de d’any 2018 Barcelona renovats.

Mitja part

A mode d’entreacte, farem un assaig drama tzat de les campanades. Aquest assaig serà una conversa entre l’any que se’n va i l’any que arriba, representat per una veu infan l. L’any vell explicarà al nou com serà la seva entrada.

Segona part

L’any nou, amb la seva innocència, ens animarà a preparar-nos per rebre’l. La seva voluntat és que hi arribem amb tota la felicitat que siguem capaços d’atresorar. Potser podem, encara, dir un t’es mo? Sorprendre’ns coneixent algú nou?
Aquesta part de l’espectacle del Cap de d’any 2018 Barcelona té ritme creixent i to fes u, però vol deixar temps a que cadascú es prepari pel moment de les campanades.

Campanades

El moment culminant de l’espectacle arriba amb les campanades. Aniran precedides d’un compte enrere que prepararà anímicament al públic i tècnicament l’entorn.

Epíleg

Dedicarem, com ja és tradició, els primers minuts de l’any a una celebració piromusical y el final del espectacle de Cap de d’any 2018 Barcelona.

Per saber-ne més

Direcció Artística: Miquel Seto - Efimer
Ajudant de Direcció: Marta Bayer
Banda Sonora Original: Joel Condal - Marcel Fabregat - Eslastica
Pirotècnia: Manuel Osuna - Pirotècnia Igual
Disseny d'Il·luminació: Joan Teixidó
Disseny d'Espai Sonor: Tomi Perez
Coreografia de Font: Antonio Díaz - Anna Planas
Grafisme: Oriol Caminal
Producció Executiva: Mario Daza
Direcció executiva: Cristian Trepat

VIDEO: TV3 - Realització: Jordi Fabregas